Ganzo Firebird FH71- zöld

În stoc. Livrare in 2-3 zile lucratoare.
Stoc:
Ganzo Firebird FH71- zöld
Ganzo Firebird FH71- zöld
Ganzo Firebird FH71- zöld
Ganzo Firebird FH71- zöld
Ganzo Firebird FH71- zöld
Ganzo Firebird FH71- zöld
Ganzo Firebird FH71- zöld
Ganzo Firebird FH71- zöld
Ganzo Firebird FH71- zöld
Ganzo Firebird FH71- zöld
203 Lei

O altă noutate − Firebird FH71 a oferit atenție fanilor cuțitelor. Articolul este perfect pentru turiști și vânători. Specificul cuțitului sunt adânciturile tipice de pe mâner, disponibile în patru culori. Acesta este un cuțit pliabil în miniatură foarte ușor, oțelul lamei este din D2, mânerul este din G10. Forma lamei – Drop Point.

Tip cuțit Pliere
Tip blocare Blocare Flipper
Marginea lamei Simplu
Punct Punct scazut
Materialul lamei D2
Culoarea lamei Gri
Material mâner G10
Culoarea mânerului Verde
Lungime totală, mm 199
Lungimea lamei, mm 87
Grosimea lamei, mm 3,5
Greutatea cuțitului, g 98
garanție 1 an
Descriere

Ganzo Firebird FH71


Cunoscutul brand Firebird a apărut pe piață nu cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, a reușit să cucerească un număr considerabil de iubitori de cuțite. Un alt articol EDC pliabil numit FH71 a fost reprezentat cumpărătorilor. Cuțitul este disponibil în patru culori. Și anume: gri, verde, negru și maro. Manerul modelului are o indoire specifica pentru o prindere mai confortabila in palma mainii. Pe mâner, există adâncituri tipice. Ele conferă noutății o anumită estetică.

Mânerul este fabricat din G10 tradițional, ceea ce îi conferă rezistență la uzură, protecție împotriva temperaturii ridicate, umiditate și rezistență la deteriorare. De asemenea, acest material, care este un plastic din fibră de sticlă, ar putea fi vopsit cu ușurință. Este dur la atingere. Cuțitul este confortabil de ținut în palmă, nu se mișcă și nici nu alunecă. Produsul aparține categoriei așa-numitelor flippers.

Lama noutății este gri, suprafața metalică este netedă, marginea lamei este de tip Drop Point. Aceasta este o formă de lamă destul de comună de cuțite. Produsele cu acest tip de muchie a lamei sunt adesea folosite de vânători. Sunt comode de tăiat, sunt bune și de înjunghiat. Munca de înjunghiere cu instrumentul este deosebit de eficientă. Ca bază a lamei este oțelul D2, care este destul de comun printre cuțitele mărcii. Este un aliaj de înaltă calitate, rezistent la rugină, protejat de mediul extern. Produsele din acest material sunt durabile, de încredere și servesc proprietarilor pentru o lungă perioadă de timp.

Lungimea cuțitului ajunge la aproape 20 de centimetri, lungimea lamei este de 8,7 centimetri. Grosimea lamei este de 3,5 milimetri, cuțitul cântărește 98 de grame. Un instrument mic și ușor este util pentru utilizarea de zi cu zi. Poate fi luat cu tine în drumeții, excursii, călătorii, precum și ar putea fi util acasă în viața de zi cu zi. Toate modelele mărcii Firebird sunt prevăzute cu o mecanică remarcabilă. În plus, au mecanisme de protecție care fac operarea lor sigură și confortabilă. Cuțitul este echipat cu o clemă metalică. Fixează strâns produsul, permițându-ți să-l fixezi pe buzunar, geantă, rucsac.

Cuțitul ar putea fi utilizat în mod optim în scopuri de vânătoare și turistice. Îl poți folosi și acasă pentru a rezolva problemele de zi cu zi. Este un articol EDC practic, foarte dur, durabil, rezistent la uzura. Universal în practică. Dimensiunile mici ale produsului iti permit sa il porti in buzunar. Micul asistent eficient este la îndemână în orice moment.

Caracteristici

articol pliabil pinball;
produsul cântărește 98 de grame;
cuțitul ajunge la 19,9 cm lungime;
lungimea lamei este de 8,7 cm;
lama este din otel D2;
manerul este din G10;
grosimea lamei este de 3,5 mm;
marginea în formă de Punct de cădere a lamei.
Garanție: Compania oferă o garanție de 1 an pentru acest dispozitiv.

Info produs
Siguranță
Flipper Lock
Culoare mâner
Verde
Material mâner
G10
Tip lamă
D2
GTIN
6955800406831
Numar articol
FH71-GB
Masa
101 g/db
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!