Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro

În stoc. Livrare in 2-3 zile lucratoare.
Stoc:
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
Briceag Ganzo Firebird FH71 - Maro
203 Lei

O altă noutate - Firebird FH71 a oferit atenției fanilor cuțitelor. Elementul este perfect pentru turiști și vânători. Specificitatea cuțitului sunt adânciturile tipice de pe mâner, disponibile în patru culori. Acesta este un cuțit pliant foarte ușor, în miniatură, oțelul lamei este din D2, mânerul este din G10. Forma lamei - Punct de cădere.

Caracteristici:

Tip de cuțit Briceag
Tipul de blocare Flipper lock
Materialul lamei D2 (60-61 HRC)
Tipul-de-lama
Mâner Material G10 compozit
Culoare mâner Maro
Lungime deschis 199 mm
Lungime lama 87 mm
Grosimea lamei 3.5 mm
Greutate 98 grame
Garanție  12 luni
Descriere

Firebird FH71

Cunoscutul brand Firebird a apărut pe piață nu cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, a reușit să cucerească un număr considerabil de iubitori de cuțite. Un alt articol pliant EDC numit FH71 a fost reprezentat cumpărătorilor. Cuțitul este disponibil în patru culori. Și anume: gri, verde, negru și maro. Mânerul modelului are o îndoire specifică pentru o ținere mai confortabilă în palma mâinii. Pe mâner, există adâncituri tipice. Ele conferă noutății o anumită estetică.

Mânerul este fabricat din G10 tradițional, care îi conferă rezistență la uzură, protecție la temperaturi ridicate, umiditate și rezistență la deteriorare. De asemenea, acest material, care este un plastic din fibră de sticlă, ar putea fi ușor vopsit. Este dur la atingere. Cuțitul este confortabil de ținut în palma mâinii, nu se mișcă și nici nu alunecă. Produsul aparține categoriei așa-numitelor flippers.

Lama noutății este gri, suprafața metalică este netedă, marginea lamei este de tip Drop Point. Aceasta este o formă destul de comună de cuțite. Produsele cu acest tip de margine ale lamei sunt adesea folosite de vânători. Sunt convenabile de tăiat, sunt bune și pentru înjunghiere. Lucrul cu înjunghierea cu instrumentul este deosebit de eficient. Deoarece baza lamei este oțelul D2, ceea ce este destul de comun printre cuțitele mărcii. Este un aliaj de înaltă calitate, rezistent la rugină, protejat de mediul extern. Produsele din acest material sunt durabile, fiabile și servesc proprietarii mult timp.

Lungimea cuțitului ajunge la aproape 20 de centimetri, lungimea lamei este de 8,7 centimetri. Grosimea lamei este de 3,5 milimetri, cuțitul cântărește 98 de grame. Un instrument mic și ușor este util pentru utilizarea de zi cu zi. Poate fi luat cu tine în drumeții, excursii, călătorii, precum și poate fi util acasă în viața de zi cu zi. Toate modelele mărcii Firebird sunt prevăzute cu mecanici remarcabile. În plus, au mecanisme de protecție care fac ca funcționarea lor să fie sigură și confortabilă. Cuțitul este echipat cu o clemă metalică. Acesta fixează strâns produsul, permițându-vă să îl fixați pe buzunar, geantă, rucsac.

Cuțitul ar putea fi utilizat în mod optim pentru vânătoare și scopuri turistice. De asemenea, îl puteți folosi acasă pentru a rezolva problemele de zi cu zi. Este un articol EDC practic, foarte dur, durabil, rezistent la uzură. Universal în practică. Dimensiunile reduse ale produsului vă permit să îl purtați în buzunar. Un mic asistent eficient este la îndemână în orice moment.

 

 

Info produs
Siguranță
Flipper Lock
Culoare mâner
Maro
Material mâner
G10
Tip lamă
D2
GTIN
6972591190023
Numar articol
FH71-BR
Masa
98 g/db
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!