Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri

În stoc. Livrare in 2-3 zile lucratoare.
Stoc:
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
Briceag Ganzo Firebird FH11s - Gri
203 Lei

Compania Ganzo a introdus un nou model. Firebird FH11S este aproape o replică completă a cuțitului FH11 lansat anterior. Greutatea noutății este de 82 de grame, lungimea totală este de 18,4 centimetri. Tip lamă - lamă normală, fabricată din oțel de calitate D2. Mânerul este din G10. Modelul este disponibil în trei culori - negru, verde și gri.

Caracteristici:

Tip de cuțit Briceag
Tipul de blocare Flipper lock
Materialul lamei D2
Tipul-de-lama
Mâner Material G10 compozit
Culoare mâner Gri
Lungime deschis 184 mm
Lungime lama 78 mm
Grosimea lamei 2.9 mm
Greutate 82 grame
Garanție  12 luni
Descriere

Firebird FH11S

 

Noutatea de la Ganzo Firebird FH11S este o replică a modelului de cuțit FH11, care este deja cunoscut în rândul consumatorilor. Cu toate acestea, acest model are o dimensiune ceva mai mică. Aceasta este o versiune EDC de înaltă calitate, cu un mâner drept și o lamă de formă comună a lamei normale. Acest tip de lamă este destul de obișnuit și popularitatea sa considerabilă se datorează versatilității de aplicare. Este perfect potrivit pentru piercing și tăiere. În ceea ce privește eșantionul FH11S, acesta va fi potrivit pentru toate activitățile de petrecere a timpului liber în pasionații de natură. Puteți lua acest cuțit cu dvs. în timp ce faceți drumeții, la picnic, într-o călătorie și într-o călătorie sau îl puteți folosi pur și simplu acasă. În toate cazurile, proprietarul noutății FH11S va fi mulțumit de compacitate, eleganță, eficiență și practicitate. Să vorbim despre cuțit în detaliu.

Ceea ce este deosebit de remarcat este lama de oțel. În primul rând, duritatea sa, ajungând la 60 de unități pe scara Rockwell. Aceasta este una dintre cele mai mari rate pentru instrumentul de acest tip. Cuțit frumos, fiabil, adaptat la solicitări mecanice semnificative. Aliajul metalic al lamei este de calitate D2. Acesta este un oțel destul de durabil, rezistent la coroziune și foarte durabil. Conținând o astfel de componentă, cuțitele capătă duritate, rezistență și încântă consumatorul cu o fiabilitate impecabilă. Materialul acestui mâner model este o fibră de sticlă G10. Modern, cu performanțe bune, rezistent la influențe ale apei și temperaturii. În plus, ar putea fi vopsit cu ușurință. Mânerul eșantionului este realizat în conformitate cu ergonomia, are o formă convenabilă și nu va aluneca în timpul utilizării. Culorile mânerului cuțitului - negru, verde, gri.

Cuțitul este echipat cu o clemă metalică, prin care utilizarea acestuia devine și mai confortabilă. Puteți fixa modelul pe un buzunar, pe o centură, îl puteți atașa la o geantă sau un rucsac. Experiența utilizării produselor Ganzo anterioare a dovedit că cuțitele au o mecanică excelentă. Sunt sigure de acționat, ușor de deschis și de închis. Blocarea de tip Flipper este utilizată pentru acest model. Cuțitele pliabile au câștigat o popularitate considerabilă în rândul utilizatorilor. Sunt compacte, confortabile, ușoare.

Dimensiunile modelului FH11S: lungimea totală este de 18,4 cm, lungimea lamei este de 7,8 cm, grosimea lamei este de 2,9 mm. Cuțitul cântărește doar 82 de grame. În același timp, este necesar să subliniem că acesta este un exemplu puternic și vă puteți baza cu ușurință pe el. Cuțitul este rezistent la uzură, echilibrat. Modelele anterioare de acest gen au demonstrat în practică proprietăți bune de tăiere. De asemenea, merită menționat faptul că oțelul D2, utilizat în multe astfel de produse, continuă să se ascuțească mult timp. Un alt avantaj semnificativ - tratamentul suprafeței lamelor. Lama modelelor este protejată de zgârieturi mici și zgârieturi minore. Își păstrează aspectul după utilizare repetată. Dacă sunteți interesat de un cuțit bun pentru uz zilnic, acest nou produs de la Ganzo este chiar lucrul acesta. Este util în condiții urbane, precum și în câmp și în camping și, în același timp, cuțitul este nepretențios în întreținere, iar utilizarea sa practică este evidentă.

 

Info produs
Siguranță
Flipper Lock
Culoare mâner
Gri
Material mâner
G10
Tip lamă
D2
GTIN
6955800406821
Numar articol
FH11S-GY
Masa
82 g/db
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!