Briceag Firebird FB7651 - Negru

Stoc epuizat
Briceag Firebird FB7651 - Negru
Briceag Firebird FB7651 - Negru
Briceag Firebird FB7651 - Negru
Briceag Firebird FB7651 - Negru
Briceag Firebird FB7651 - Negru
Briceag Firebird FB7651 - Negru
Briceag Firebird FB7651 - Negru
Briceag Firebird FB7651 - Negru
Briceag Firebird FB7651 - Negru
Briceag Firebird FB7651 - Negru
156 Lei

Noul Firebird FB7651 este un instrument practic pentru utilizarea de zi cu zi. Are fundul teșit și un mâner cu crestături convenabile. Elementul ajută atât acasă, cât și pe natură, într-o călătorie, într-o drumeție, devenind asistentul magnific în cele mai extreme situații. Fiabil, durabil, rezistent la uzură. Produsul este util pentru turiști, vânători, căutători de emoții, entuziaști în aer liber.

Tip de cuțit Briceag
Tipul de blocare G-lock
Materialul lamei 440C (58 HRC)
Tipul-de-lama
Mâner Material G10
Culoare mâner Negru
Lungime deschis 199 mm
Lungime lama 83 mm
Grosimea lamei 3.2 mm
Greutate 101 grame
Garanție  12 luni
Descriere

Firebird FB7651

 

Compania chineză Ganzo a lansat un nou model - Firebird FB7651. Produsul a fost prezentat în primăvara anului 2019. Noutatea este oferită clienților în trei culori - negru, verde, gri, toate versiunile sunt exact aceleași. Diferența este doar în culoarea și materialul tampoanelor de pe mânere. Cuțitul este un obiect pliabil de zi cu zi și poate fi folosit acasă, la picnic, la serviciu, în timpul unei călătorii, la plimbare și în alte situații. Dimensiunile reduse ale dispozitivului vă permit să îl purtați cu dvs. zilnic. Lungimea noutății lamei atinge 8,3 cm, lungimea totală a cuțitului este de 19,9 cm. Greutatea este de puțin peste o sută de grame. Grosimea lamei este de 0,32 centimetri.

Lama produsului este realizată din oțel 440C, a cărui duritate este de 58 de unități pe scara Rockwell. Oțelul este protejat de coroziune și are mai multe caracteristici utile. Este unul dintre cele mai populare tipuri de oțel, solid și foarte durabil. Produsele fabricate din astfel de oțel sunt de înaltă calitate. Aceste modele au proprietăți bune de tăiere, mențin ascuțirea originală suficient de mult timp fără îngrijire suplimentară. Rezistența la coroziunea sării este o altă calitate valoroasă a acestui material. Prin urmare, cu un cuțit din acest oțel, puteți ieși în aer liber fără teamă că umiditatea ridicată va afecta produsul.

Mânerul acestui model este format din căptușeli din oțel, un distanțier din polimer și plăcuțe din material compozit G10, care sunt fixate de șuruburile Torx din oțel. Designul mânerului oferă o clemă detașabilă din oțel, poate fi instalată în două poziții. Există o gaură mare pentru curea. Lungimea mânerului este de 11,6 centimetri.

G10 este o țesătură din fibră de sticlă conectată cu rășină epoxidică. Este destul de rezistent la influențele mediului. Rezistent la impact, impermeabil, ușor de prelucrat și vopsit. Astfel de caracteristici ale materialului îl fac o alegere excelentă pentru utilizarea în producția de cuțite practice și fiabile. Astfel, obținem un model care este pregătit pentru teste dificile, demn de încredere și complet sigur. Mânerul ergonomic al noului element este ținut convenabil în palma utilizatorului și nu alunecă din mână, chiar dacă este ud.

Lama ar putea fi scoasă de pe cuțit folosind cârlige standard din oțel și fixată cu o încuietoare proprietară numită Axis Lock. Rulmenții axiali sunt responsabili pentru viteza și netezimea demontării. Forma lamei cu punct de fixare este foarte convenabilă pentru efectuarea unei varietăți de operațiuni casnice. Modelele cu un profil similar sunt destul de populare în rândul vânătorilor și fanilor timpului liber extrem. Formularul este la fel de bun pentru utilizare acasă și ca mijloc de apărare.

Info produs
Siguranță
G-lock
Culoare mâner
Negru
Material mâner
G10
Tip lamă
440C
GTIN
6955800406818
Numar articol
FB7651-BK
Masa
101 g/db
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!