Ganzo 626 Negru, motiv samurai

Stoc epuizat
Ganzo 626 Negru, motiv samurai
Ganzo 626 Negru, motiv samurai
Ganzo 626 Negru, motiv samurai
Ganzo 626 Negru, motiv samurai
Ganzo 626 Negru, motiv samurai
Ganzo 626 Negru, motiv samurai
Ganzo 626 Negru, motiv samurai
Ganzo 626 Negru, motiv samurai
62 Lei

Cuțit de buzunar pliabil Ganzo G626-GS, lamă din oțel inoxidabil 440, ABS, mâner cu clemă, Camping, pescuit, vânătoare, unelte pentru exterior, cuțit de buzunar EDC (imprimare gri Samurai)

Tip de cuțit Briceag
Tipul de blocare Flipper Lock
Materialul lamei 440 (56-57 HRC)
Tipul-de-lama
Culoare lamei Negru
Mâner Material ABS
Culoare mâner Negru, motiv samurai
Lungime deschis 216 mm
Lungime lama 96 mm
Grosimea lamei 2.7 mm
Greutate 127 grame
Garanție  12 luni
Descriere

Lama mapei este realizată din oțel 440. Este foarte durabil și bogat în elemente precum carbonul și cromul. Duritatea materialului este de aproximativ 54-57 unități Rockwell. Un astfel de oțel este destul de dur, dar stresul mecanic excesiv ar trebui evitat, altfel lama se poate rupe.

Mânerul cuțitului de buzunar este realizat din material ABS. Acest plastic este o rășină termoplastică tehnică rezistentă la impact. Materialul nu este susceptibil la îngheț și, de asemenea, tolerează în mod normal temperaturile ridicate. Acest lucru este ideal atunci când vine vorba de utilizarea unui cuțit cu un astfel de mâner în activități în aer liber și turism. Plasticul ABS este adaptat la diferite condiții de mediu. Rezistență chimică ridicată.ver, nu se înmoaie, nu arde la soare și este în general foarte durabil.

Modelul are o lamă din soiul Tanto. Această formă este considerată eficientă pentru mișcările de înjunghiere atunci când se lucrează cu materiale dure sau dense. Cuțitul este util în turism și în aer liber.

 


Are mâner dreptunghiular, iar lama este fixată cu un dispozitiv de blocare Flipper. Un astfel de mecanism de cuțit face posibilă deschiderea și închiderea lamei cu o singură mână. Blocarea este eficientă și fiabilă, garantând lucrul în siguranță cu un cuțit pliabil.

 


Cuțit mic și ușor pentru uz zilnic. Util în timpul activităților în aer liber, activități turistice. Folder are patru opțiuni de design. Model elegant, confortabil și de încredere.

Info produs
Siguranță
Flipper Lock
Culoare mâner
Negru
Material mâner
ABS
Tip lamă
440
mpn
Ganzo G626-BS
GTIN
0013415000534
Numar articol
G626-BS
Masa
127 g/db
Produse suplimentare
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!