Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde

În stoc
Stoc:
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
Briceag Ganzo Firebird FH61 - Verde
176 Lei

Compania Ganzo a introdus recent un nou produs - Firebird FH61. Producătorul caracterizează noul său produs ca fiind un cuțit mic, ușor, dar durabil, în același timp.

Caracteristici:

Tip de cuțit Briceag
Tipul de blocare Flipper lock
Materialul lamei D2 (60-61 HRC)
Tipul-de-lama
Mâner Material G10 compozit
Culoare mâner Verde
Lungime deschis 170,1 mm
Lungime lama 70 mm
Grosimea lamei 3.5 mm
Greutate 100 grame
Garanție  12 luniDescriere

Firebird FH61

Firma comercială Firebird începe în 2015 și, în acești ani, a atras interesul iubitorilor de cuțite. Compania chineză Ganzo a creat-o spre deliciul multor fani ai modelelor EDC funcționale și elegante. Seria FH combină cuțite de înaltă calitate și în același timp accesibile pentru uz zilnic. Aceste cuțite sunt impecabile, după cum afirmă numeroși utilizatori de modele. Și recent, compania Ganzo a introdus un nou produs - Firebird FH61. Există patru versiuni ale mânerului - în negru, verde, gri, precum și culoarea obișnuită „carbon”. Producătorul caracterizează noul său produs ca fiind un cuțit mic, ușor, dar durabil, în același timp. Caracteristicile distinctive sunt forma lamei - Clip-Point și design confortabil al mânerului. Acum să vorbim mai detaliat.

Lungimea modelului ajunge la 17,1 centimetri, lungimea lamei - 7 centimetri, grosimea acesteia - 3,5 milimetri. Greutatea este de 100 de grame. Este realizat din oțel de calitate D2, a cărui duritate corespunde cu 58-60 de unități Rockwell. Duritatea a aproximativ 60 de unități este considerată a fi destul de bună, în practică, nu există modele cu un indicator mai mare de 65. Acest lucru se datorează faptului că metalul foarte dur devine mai fragil, iar pentru cuțite, o astfel de calitate este nu de dorit. Oțelul D2 este caracterizat ca un material scump, dar în același timp, de înaltă calitate. Are toate proprietățile necesare, iar elementele constitutive sunt în proporții optime. Aliajul are un nivel ridicat de carbon și crom în compoziția sa, este rezistent la coroziune, precum și la tot felul de sarcini și solicitări mecanice.

Mânerul în versiunile de bază ale flipperului (negru, verde, gri) este realizat folosind căptușeli din oțel, distanțier din polimer și tampoane texturate din G10. În versiunea FH61-CF, sunt utilizate tampoanele netede din polimer de carbon. Tampoanele sunt fixate cu șuruburi Torx din oțel. G10 este un material compozit pe bază de fibră de sticlă și rășină epoxidică. Are rezistență la impact, rezistență, rezistență la umiditate. Poate fi vopsit cu ușurință și procesarea necesară. Designul mânerului cu lungimea de 10 centimetri este prevăzut cu o gaură pentru curea și o clemă de curea complet detașabilă.

Lama poate fi îndepărtată fie printr-o gaură mică pentru degetul mare la bază, fie prin flipper cu tăieturi antiderapante. Lama este fixată datorită prezenței blocării din oțel de tip Liner-Lock.

Pentru cine a fost creat noul produs? Pentru turiști, oameni extremi, militari, obișnuiți. Ajută la treburile casnice. Pe scurt, acest produs poate fi considerat universal. Instrumentul eficient, poate servi și ca armă eficientă, dacă este necesar.

Info produs
Siguranță
Flipper Lock
Culoare mâner
Verde
Material mâner
G10
Tip lamă
D2
Numar articol
Ganzo-Firebird-FH61-GB
Masa
87 g/db
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!