Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru

Stoc epuizat
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
Briceag Ganzo Firebird FH21 - Negru
165 Lei

Cuțitele Firebird FH21 atrag atenția prin designul modern și dimensiunile compacte. În același timp, vor face față cu aproape orice fel de muncă care ar putea fi relevantă în timpul călătoriilor în natură. Lungimea lamei în acest model este de 86 mm, iar materialul lamei este din oțel de calitate D2.

Tip de cuțit Briceag
Tipul de blocare Liner Lock
Materialul lamei D2 (60 HRC)
Tipul-de-lama
Mâner Material G10
Culoare mâner Negru
Lungime deschis 197 mm
Lungime lama 86 mm
Grosimea lamei 3.5 mm
Greutate 96.5 grame
Garanție  12 luni
Descriere

Ganzo Firebird FH21

 

Un cuțit este cu siguranță un instrument necesar pentru excursii de pescuit sau un picnic. Este de dorit ca acest model să fie compact și să nu fie greu, dar să poată face față oricărei sarcini. Astfel de cuțite pliabile au fost fabricate de compania Firebird, numindu-le Firebird FH21. Chiar și în poziția deschisă, lungimea cuțitului este de numai 197 mm, iar pliatul se potrivește cu ușurință chiar și într-un buzunar mic. Acest cuțit este convenabil pentru a tăia atât alimentele, cât și alte materiale. De fapt, este universal și poate fi utilizat atât în ​​natură, cât și în mediul urban. Lama acestui model este fabricată din popularul brand D2 de oțel cuțit. Conține mai mult de 0,5% carbon, deci este un aliaj cu conținut ridicat de carbon. Cu toate acestea, adăugarea de nichel și crom a permis crearea oțelului semi-inoxidabil, ceea ce înseamnă că cuțitele din acesta sunt ușor de întreținut. Pentru service-ul lung Firebird FH21, este suficient să îl păstrați curat și uscat.

Lungimea lamei acestui model este de 86 mm. Dar grosimea capului cuprinde 3,5 mm. Deci, cuțitul este potrivit atât pentru utilizarea în bucătăria de câmp, cât și pentru tipuri de muncă mai serioase. Forma lamei sale este punctul de cădere: linia ușor redusă a fundului și o margine bine echilibrată. Cuțitul a fost ascuțit de tip simplu - neted pe toată lungimea. În etapa finală de prelucrare, lama a fost lustruită cu satin. La acest model s-a adăugat un detaliu util ca un flipper, ajutând la deschiderea cuțitului și servind apoi ca o protecție suplimentară pentru degete.

Producătorii nu au acordat o atenție mai mică mânerului decât lama cuțitului. Este format din două plăci, care sunt înșurubate pe baza de oțel. Aceste tampoane sunt fabricate din material compozit foarte durabil G10, care este un fel de fibră de sticlă. Este ușor să dai forma dorită, acest material nu absoarbe apa, nu se estompează la soare, rezistă la sarcini mecanice mari. Drept urmare, cumpărătorii pot alege dintre cuțitele Firebird FH21 cu mânere de 3 culori diferite: negru, gri, verde măsliniu. În fiecare caz, mânerul cuțitului arată foarte puternic: are o suprafață texturată și este decorat cu mai multe caneluri longitudinale. De asemenea, pe marginea mânerului, există o pereche de găuri în care proprietarul cuțitului poate fileta șnur.

Designul lui Firebird FH21 este completat cu o blocare sigură a lamei. Această încuietoare de cuțit numită încuietoare de linie. Fiind unul dintre cele mai simple în design, este în același timp cunoscut ca unul dintre cele mai durabile și nepretențioase în îngrijire.

Info produs
Siguranță
Liner Lock
Culoare mâner
Negru
Material mâner
G10
Tip lamă
D2
GTIN
6955800406603
Numar articol
FH21-BK
Masa
113 g/db
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!