Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon

În stoc
Stoc:
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
Briceag Ganzo Firebird FH11s - fibra de carbon
167 Lei

Compania Ganzo a introdus un nou model de cuțite al mărcii Firebird. Acest FH11S-CF este un eșantion pliant EDC, care este în esență o replică a modelului FH11. Cu toate acestea, noutatea este inferioară ca lungime față de versiunea anterioară. Lama este fabricată din oțel de calitate D2, mânerul este din fibră de carbon. Greutatea articolului este de 82 de grame; lungimea totală este de 18,4 centimetri.

Caracteristici:

Tip de cuțit Briceag
Tipul de blocare Flipper lock
Materialul lamei D2
Tipul-de-lama
Mâner Material Fibra de carbon
Culoare mâner Carbon
Lungime deschis 205 mm
Lungime lama 87 mm
Grosimea lamei 3.3 mm
Greutate 112 grame
Garanție  12 luni
Descriere

FH11S-CF

Compania Ganzo și-a completat colecția de cuțite pliante EDC cu un alt model. Acesta este un cuțit Firebird FH11S-CF. Aceasta nu este altceva decât o replică a versiunii FH11 anterioare, cu diferența că noul articol are o lungime inferioară modelului anterior. Cuțitul FH11S-CF are un mâner drept cu o crestătură pentru o prindere ușoară și lama de tip comun - lama normală. Aceasta este o formă destul de populară de lamă, la fel de potrivită pentru înjunghiere și tăiere. Noutatea va atrage iubitorii de stil de viață activi. Acest articol fiabil și durabil este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. Ar fi util atât acasă, cât și într-o drumeție sau un picnic.

Oțelul lamei cuțitului este de gradul D2. Acesta este un material utilizat frecvent, compania Ganzo o folosește de mult timp în produsele sale. Aliajul metalic D2 este de înaltă calitate și rezistent la tot felul de influențe. Acest oțel este rezistent la coroziune și continuă să se ascuțească perfect. Este folosit pentru a crea cuțite turistice, de vânătoare și de uz casnic. Noutatea capătă rezistență la uzură datorită unei astfel de componente din compoziție; devine cu adevărat puternic și durabil.

Duritatea metalului atinge 60 de unități pe scara Rockwell. Acesta este un indicator destul de ridicat pentru astfel de tipuri de instrumente. Mânerul cuțitului este realizat din fibră de carbon. Particularitatea acestui material este rezistența bună, rigiditatea și greutatea redusă. Materialele compozite din carbon sunt adesea mai puternice decât oțelul, dar, în același timp, sunt mult mai ușoare. Culoarea modelului este negru nuanță carbon.

Cuțitul are o încuietoare cu flipper. Produsul are o clemă metalică convenabilă. Poți mânui cuțitul pe buzunar, îl poți atașa la centură sau la geantă cu el. Experiența utilizării produselor anterioare Ganzo a dovedit că cuțitele au o mecanică excelentă. Sunt sigure de acționat, ușor de deschis și de închis. Blocarea de tip Flipper este utilizată pentru acest articol. Cuțitele pliabile au câștigat o mare popularitate în rândul utilizatorilor. Sunt compacte, confortabile, ușoare.

Lungimea totală a Firebird FH11S-CF cuprinde 18,4 centimetri. Lungimea lamei ajunge la 7,8 centimetri. Grosimea lamei este de 2,9 mm; Produsul cântărește 82 de grame. Produsele Firebird au o prelucrare de înaltă calitate a lamelor, astfel încât aceste cuțite sunt rezistente la zgârieturi mici și abraziuni minore. Cuțitul își păstrează aspectul original chiar dacă este folosit frecvent. Prin achiziționarea modelului FH11S-CF, utilizatorul devine comod din toate punctele de vedere și asistent eficient. Articolul poate fi utilizat într-o varietate de situații, iar întreținerea acestuia nu necesită eforturi mari. Acesta este un cuțit ușor de utilizat, care justifică pe deplin titlul articolului EDC optim.

Caracteristicile modelului:

cuțitul pliant EDC;
forma lamei este lama normală;
materialul lamei este din oțel D2;
mânerul este din fibră de carbon;
duritatea lamei este de 60 de unități după scara Rockwell;
lungimea modelului este de 18,4 centimetri;
lungimea lamei este de 7,8 cm;
grosimea lamei este de 2,9 mm;
produsul cântărește 82 de grame;
tipul de blocare este Flipper.

Garanție: Producătorii oferă o garanție de 1 an pentru acest model.

 

Info produs
Siguranță
Flipper Lock
Culoare mâner
Carbon
Material mâner
Fibra de carbon
Tip lamă
D2
Numar articol
Ganzo-Firebird-FH11S-CF
Masa
82 g/db
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!