Ganzo Firebird FH805 - fixa lama

NOU
În stoc
Stoc:
Ganzo Firebird FH805 - fixa lama
Ganzo Firebird FH805 - fixa lama
Ganzo Firebird FH805 - fixa lama
Ganzo Firebird FH805 - fixa lama
Ganzo Firebird FH805 - fixa lama
Ganzo Firebird FH805 - fixa lama
Ganzo Firebird FH805 - fixa lama
Ganzo Firebird FH805 - fixa lama
209 Lei

Compania a lansat recent următorul său produs - cuțit cu lamă fixă Firebird FH805 pentru utilizare zilnică. Dimensiunea compactă și mânerul convenabil al cuțitului îl fac extrem de confortabil de luat.

Tip de cuțit Fixa lama
Materialul lamei 9CR18
Tipul-de-lama
Mâner Material G10
Culoare mâner Negru
Lungime deschis 192 mm
Lungime lama 85 mm
Grosimea lamei 4 mm
Greutate 114 grame
Garanție  12 luni
Descriere

Firebird FH805

 

Seria FH a lui GANZO este cunoscută pentru modelele sale de utilizare zilnică, combinând calitate ridicată și preț accesibil. Firebird a câștigat mulți fani ai cuțitelor, oferind clienților produse practice, elegante și funcționale. Oamenii de afaceri chinezi împrumută cu înțelepciune soluții de proiectare de la alți producători, obținând în același timp fiabilitate la un preț final stabil. Compania a lansat recent următorul său produs - un cuțit cu lamă fixă ​​pentru uz zilnic. Dimensiunea compactă și mânerul convenabil al cuțitului îl fac extrem de confortabil de luat. Modelul este confortabil și sigur de ținut în mână; cuțitul nu alunecă sau se mișcă. Sunt prevăzute învelișuri durabile pentru depozitarea și transferul modelului. O clemă specială și o serie de ochiuri ajută la fixarea cuțitului. Cuțitul se potrivește ușor în buzunar, geantă sau rucsac.

Lama este fabricată din oțel de calitate 9Cr19MoV. Oțel destul de rar, care este, de asemenea, numit „440C chinezesc” datorită compozițiilor și proprietăților lor similare. Produsul este rezistent la coroziune. Duritatea materialului ajunge la 59 de unități Rockwell, ceea ce este suficient de bun pentru scule. Forma lamei este o lamă normală. Se numește popular „finlandeză”. Lama acestei forme face față cu succes diferitelor tipuri de lucru, ceea ce face ca astfel de cuțite cu o lamă normală să fie foarte solicitate în rândul consumatorilor. Mânerul este fabricat din material modern G10 pentru sarcini grele. Este o fibră de sticlă robustă, lipită de rășinile epoxidice. Materialul finit capătă proprietăți precum duritatea, rezistența la uzură, rezistența la umiditate. În plus, G10 se pretează prelucrării și vopsirii, ceea ce îl face extrem de valoros pentru o mare varietate de produse.

Lungimea totală a cuțitului este de 19,2 centimetri, lungimea lamei este de 8,5 centimetri. Grosimea lamei este de 0,4 centimetri. Greutatea modelului este de 114 grame. Produsul se descurcă perfect cu strunjirea lemnului solid, este convenabil în funcționare în ciuda dimensiunilor sale reduse. Potrivit pentru ascuțire, tăiere, rindeluire, funcționează bine cu diferite produse alimentare. Compararea modelului cu alte cuțite din același segment arată avantajul modelului FH805. Cuțitul are un design excelent și, la fel ca alte modele GANZO, este destul de ergonomic. Seamănă parțial cu deja cunoscutul FH-11. Culoarea mânerului este negru.

Cuțitul poate fi folosit atât acasă în viața de zi cu zi, cât și într-o călătorie, pe o plimbare, pe o drumeție și în diverse alte situații. Este rezistent la tot felul de factori negativi și va fi util la rezolvarea diferitelor probleme. Un model fiabil, frumos, practic și funcțional. Cuțitul are o garanție pe viață, ceea ce confirmă calitatea sa înaltă.

Info produs
Siguranță
Fix penge
Culoare mâner
Negru
Material mâner
G10
Tip lamă
440C
Numar articol
Ganzo-Firebird-FH805
Masa
114 g/db
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!