Briceag Ganzo G742-1 - Negru

Stoc epuizat
Briceag Ganzo G742-1 - Negru
Briceag Ganzo G742-1 - Negru
Briceag Ganzo G742-1 - Negru
Briceag Ganzo G742-1 - Negru
Briceag Ganzo G742-1 - Negru
Briceag Ganzo G742-1 - Negru
139 Lei

G742-1 cuțit pliabil foarte convenabil, ale cărui dimensiuni permit pregătirea alimentelor în aer liber și îndeplinirea unor sarcini de zi cu zi mai complicate. Este fabricat din oțel inoxidabil, iar mânerul este fabricat dintr-o fibră de sticlă rezistentă la coroziune și durabilă.

Tip de cuțit Briceag
Tipul de blocare Frame Lock
Materialul lamei 440C (56-58 HRC)
Tipul-de-lama
Mâner Material G10
Culoare mâner Negru
Lungime deschis 207 mm
Lungime lama 89 mm
Grosimea lamei 3.5 mm
Greutate 162 grame
Garanție  12 luni
Descriere

Ganzo G742-1

 

Cuțit pliant Ganzo G742-1 cuțit excelent pentru orice utilizare în natură. Este potrivit pentru tăierea legumelor și sandvișurilor la un picnic, îndeplinește aproape toate lucrările în excursii, de asemenea, este potrivit pentru pescuit, drumeții sau vânătoare.

Clema încorporată face ca utilizarea Ganzo G742-1 să fie complet sigură și sigură. Blocarea cadrului, care este integrată în mâner, nu lasă să plieze lama. Acest cuțit nu se va deschide în buzunar.

Pentru producerea lamei de cuțit a fost utilizat oțelul 440C cu 58 de unități de duritate. Acest tip de oțel este utilizat pe scară largă pentru producția de cuțite, deoarece combină calități importante precum rezistența la coroziune și duritatea mică a materialului. Ambele calități sunt valoroase pentru cuțitele turistice care sunt greu de întreținut.

Pe partea laterală a mânerului acestui model puteți vedea scară din material plastic de calitate G10. Este fabricat din fibră de sticlă și rășini, prin care are o rezistență comparabilă cu un metal. În același timp, acest material este semnificativ mai ușor decât oțelul și este, de asemenea, bine protejat de diferitele tipuri de coroziune. Modelul este fabricat în trei opțiuni - cu scară de culoare neagră, verde sau portocalie.

Info produs
Siguranță
Frame lock
Culoare mâner
Negru
Material mâner
G10
Tip lamă
440C
Numar articol
Ganzo-G742-1-BK
Masa
162 g/db
Produse suplimentare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!